Pildistamine Gristeliga oli teistmoodi 😉 Tema õde kinkis talle fotosessiooni ning mina tahtsin talle omalt poolt pakkuda sellist jäädvustust, mis oleks läbi ja lõhki temale pühendatud. Selleks palusin tema õel teda iseloomustada. Küsisin temalt: “Mis teeb Gristelist Gristeli? Mis talle meeldib ja millised on tema parimad omadused?”. Saadetud vastuste põhjal kujundasin oma nägemuse fotosessioonist. Kusjuures Gristel ise ei teadnud, mis sessiooni teemaks on. Pildistamise ajal ei osanud ta midagi kahtlustada, vaid tegi julgelt kõike mida palusin.  Täiesti “normaalne” ju, et keset portreefoto sessiooni palub fotograaf modellil oma lemmikmuusika käima panna ja tantsima hakata 😀 ma lihtsalt teadsin, et Gristel ei karda selliseid asju teha ja nii saime kauneid kaadreid tema tantsimisest, sest tantsida talle väga meeldib 🙂

Parimatest piltidest valmis Gristelile fotoraamat koos tema õe iseloomustustega. Just fotoraamatust sai Gristel teada, miks ma teda mitmeid erinevaid tegevusi tegema panin. Kuna Gristeli reaktsioon oli nii südantsoojendav, siis tsiteerin tema lahkel loal muljeid piltidest, üllatuslikust tulemusest ja fotoraamatust:

“Üliarmas, silma võttis märjaks. Olen sõnatu, keegi teine ei tunne mind rohkem kui lähedane inimene, kelleks on armas õde. Metsik, müstiline, veidruseid ja kutseid täis, mis väljendub igal pildil. See teeb hingele pai, säran kui päike kui seda albumit vaatan. Mõttes on suur wow, sellist üllatust poleks ma osanud oodata”.

Piltidel on minu mõningane nägemus naiselikkusest, liikuvusest, kirest aksessuaaride ja tantsimise vastu, korrektsusest, toiduarmastusest, hingelisusest ja lihtsusest.

Selliseid huvitavaid sessioone tahaks veelgi läbi viia. Kui soovid lähedasele või iseendale omanäolist kingitust teha, siis võta ühendust aadressil aron.sirli@gmail.com.

PS! Parema kvaliteediga piltide vaatamiseks tuleb piltidel klikkida.